APC Back-UPS 325 – betekintés az áttekintéshez

APC Back-UPS 325 – betekintés az áttekintéshezA BK325I cikkszámú APC Black-UPS 325 szünetmentes tápegység megvásárlásával biztos lehet abban, hogy olcsón vásárol minőségi terméket. A következő cikkben betekintést nyújtunk az eszköz működésébe és tulajdonságaiba.

Először is, aki arra lenne kíváncsi, mennyi a BK325I cikkszámú APC Black-UPS 325 szünetmentes tápegység kimeneti IEC jumperek száma, azoknak eláruljuk, hogy 3. Ha az eszközt nem csatlakoztatjuk hálózati táplálásra, energiaellátásáról VRLA akkumulátora gondoskodik, melynek töltési ideje 6 óra. A kimeneti kapcsolat típusa IEC 320 C13, a bemeneti kapcsolat típusa pedig IEC 320 C14.

A LED állapotjelző folyamatosan visszajelzést küld a BK325I cikkszámú APC Black-UPS 325 szünetmentes tápegység működéséről. Ha ezek valahogy mégis elkerülnék a figyelmünket és egy-egy fontosabb jelzést nem észlelnénk, hangjelzés is figyelmeztet, amikor erre szükség van. Ha az akkumulátor lemerülőben van, vagy ha esetleg figyelmetlenségből véletlenül a töltőn hagynánk az eszközt, ez a jelző funkció bekapcsol. Miután az akkumulátor teljesen feltöltött, egy folyamatosan jelző hang figyelmeztet, hogy a szünetmentes tápegységet vegyük le a hálózati táplálásról.

Ami az eszköz energia felhasználását illeti, kimenő teljesítménye 210 W, kimeneti összteljesítménye 350 VA, özönlő energia beosztása pedig 320 J.

A szünetmentes tápegység mára az irodák nélkülözhetetlen eszközévé vált. Sosem tudhatjuk mikor lép fel áramszünet, esetleg mikor tapasztalunk áramingadozást. A szünetmentes tápegység nem csak irodák, hanem magánemberek számára is ideális. Mi kipróbáltuk, nekünk bevált!

Posted in UPS

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>