HP ProLiant G7 N54L

HP ProLiant MicroServer G7 N54L 2A HP ProLiant szervereket a gyártó olyan kisvállalatok részére szánja, akiknek ez lenne az első szerverük, ám nem szeretnének lemondani a kompakt kialakításról és a teljesítményről sem.

Ez a modell még AMD Turion kétmagos processzorral operál, 2.20 Ghz-es teljesítménnyel. A telepített merevlemezekből egy található benne, 250 GB-os tárolókapacitással. A hagyományos 3.5’’-ös SATA merevlemezekből négy fér el a szerverben, ezzel a maximális tárolókapacitás is 8 TB-ra alakítható.

Megvesz: https://www.senetic.hu/product/704941-421

Az eszköz 2 GB belső memóriával rendelkezik, 2 DIMM memória bővítőhellyel, kialakítása 1 x 2 GB, 800 Mhz-es órajellel. Támogatja az Ethernet / LAN csatlakozást. USB 2.0 portokból 6 db csatlakoztatható rá, és összekapcsolható még 1 Ethernet LAN porttal, valamint 1 VGA porttal.

Operációs rendszer nem biztosított hozzá, a Microsoft Windows Server és a Red Hat Enterprise Linux (RHEL) telepíthető rá. A gépház Ultra Micro Tower designja miatt kis helyet foglal, kompakt kialakítása miatt tökéletes választás a kis hellyel rendelkező irodák számára. Csendes működése miatt is irodai környezetbe ajánlott, a munkavégzést nem zavarja. Teljesítménye elmarad a drágább árkategóriájú, bonyolultabb szerverekétől, ám ehhez rendkívüli megbízhatóság társul, hogy a kisirodai igényeket maximálisan ki tudja szolgálni. Fogyasztása alacsony, ezért a minőség és teljesítmény költséghatékony módon egyesül ebben a modellben. Olyan belépőszintű szerver, ami tökéletesen alkalmas változatos feladatok ellátására, így nyomtatószervernek, fájlszervernek is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>