NVIDIA Quadro K2000 – Videokártya, melyre szükséged van

NVIDIA Quadro K2000 – Videokártya, melyre szükséged vanVideokártya vásárlás előtt áll? Nem tudja, melyik lehet ideális az Ön számára? Mi tudjuk: a C2J93AA cikkszámú NVIDIA Quadro K2000 videokártya. A kártya CUDA támogatással kapható, méghozzá 384 CUDA maggal. Ez teszi lehetővé a szakemberek számára, hogy fejlett vizualizációval támogatott szimulációt, illetve elemzést végezhessenek. 3840×2160 pixeles felbontást képes megjeleníteni a monitoron, mely a vizuális élmény minőségéhez nagyban hozzájárul.

Ami a videokártya memória adatait illeti, a grafikus adapter memóriatípusa GDDR5-SDRAM, 128 bites memóriabusszal, 2000 Mhz memória órajellel is rendelkezik. Memória-sávszélessége maximum 64 GB/s lehet. Kíváncsiak voltunk csatolófelületének típusára is: a C2J93AA cikkszámú NVIDIA Quadro K2000 videokártya csatolófelületének típusa PCI Express x 16, illetve az eszköz 1 db DVI-I porttal, 2 db Display porttal és 1 db DVI-porttal számol.

A videokártya DirectX 11-es verziója, 5.0-s Shader modell verziója és 4.3-as OpenGL verziója teszi a NVIDIA Quadro K2000 videokártyát ideális választássá. És bár beépített TV-tunerrel nem rendelkezik, HDCP támogatással igen.

Az eszköz áramfogyasztása 51.1 W. A C2J93AA cikkszámú NVIDIA Quadro K2000 videokártya Microsoft Windows és Linux operációs rendszerrel is kompatibilis. A videokártya kiváló minőségű és versenytársai között előkelő helyet foglal el. A fenti adatok ismeretében már láthatja, hogy ezt az eszközt éppen Önnek találták ki. Ugye, hogy igazunk volt?

Megvesz: https://www.senetic.hu/product/C2J93AA

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>